Välj en sida

Dränering och andra markarbeten i Uppsala och Östhammar med omnejd

Behöver du hjälp med markarbeten?

Om du behöver hjälp med markarbeten, exempelvis dränering, i eller i närheten av Uppsala och Östhammar har du kommit helt rätt. Tuna Marktjänst är ett nystartat företag som erbjuder hjälp inom allt från plattsättning och murning till dränering och arbete med din husgrund. Oavsett vad du som kund vill ha hjälp med ser jag till att arbeta effektivt, noggrant och kvalitetsinriktat för att uppnå ett så bra resultat som möjligt. En annan viktig del är att kunden i fråga blir helt nöjd, därför tar jag gärna till mig eventuella önskemål och behov för att anpassa arbetet ytterligare.
Tack vare många år i branschen har jag kunskapen och erfarenheten som behövs för att utföra ett bra arbete hos mina kunder. Jag tar även varje tillfälle jag får för att utvecklas och lära mig mer inom varje område, för att jag alltid ska bli bättre på det jag gör.

Tjänster du kan få min hjälp med:

  • Dränering
  • Arbete med husgrund
  • Plattsättning
  • Murning
  • med mera

Skulle du befinna dig i Uppsala, Östhammar eller annan närliggande ort och vill ha min hjälp är det bara att ta kontakt med mig. Ifall du har några frågor eller funderingar kring mina tjänster, priser eller liknande passar det också att ta kontakt med mig, då kan jag besvara alla eventuella frågor.

Vill ni veta mer?